Наш сигурен патник во такси превозот

Со секоја купена карта од PAN MAK TRAVEL добивате 10% попуст за возење со такси од VIP

 
 
 
Touring - автобуска компанија
 
 
Alamo - rent a car
Топ дестинации
 
Last minute flights

Дестинација          Авиокомпанија            Цена

Скопје Croatia Airlines од 35
Охрид Adria Airways од 169
Белград Jat Airways од 99
Загреб Croatia Airlines од 70
Сараево Croatia Airlines од 100
Љубљана Adria Airways од 155
Сплит Croatia Airlines од 90
Дубровник Croatia Airlines од 90
Подгорица Montenegro Airlines од 169
Приштина Croatia Airlines од 100
Софија Bulgaria Air од 95
Солун Olympic Airlines од 95

*Во цените не се вклучени аеродромските такси