Хотел Срна
 
     
Хотелот секогаш бил раководен од страна на иста фамилија, која го ставила сиот нивни ентузијазам и посветеност за да ги задоволат гостите во овој чудесен предел на најдобар начин.
Хотелот СРНА е сместен во подножјето на планината Бистра, на 1250 м надморска висина, на границата со обалата на Мавровското Езеро. Хотелот има 30 ново опремени двокреветни соби и апартмани со спална и купатило, телефони, ТВ и приватен паркинг.
Хотелот СРНА е добро познат по неговата типична и добра храна. Можете да уживате во вкусните ликални и интернационални јадења во неговиот пријатен ресторан, или да се препуштите на изборот од единствените срнечки специјалитети каде персоналот секогаш ве прави да се чувствувате како дома, а вашиот престој го прави незаборавен. Атмосферата во хотелот е како во приватен дом.