Хотел Макпетрол - Маврово
 
     
Хотелот Маврово Макпетрол е сместен на падините на планината Бистра близу до Мавровското Езеро, на надморска висина од 1.300 метри во Националниот парк Маврово и нуди исклучителни услови за зимски и летен одмор и рекрација.