Хотел Дончо
 
     
Хотелот нуди 49 соби: 25 двокреветни соби, 5 двокреветни (кралски) соби, 9 еднокреветни соби, 6 јуниорски апартмани плус 4 апартмани. Сите соби се опремени со сите модерни удобности: индивидуално контролиран клима уред, кабловска телевизија, бесплатна интернет конекција, дирекна телегонска линија, мини бар и приватна бања со туш и фен за коса.