Хотел Александрија
 
     
Новоизграден хотел со 14 двокреветни соби покрај езерото во центарот на градот, на само 100 м од градскиот плоштад. Сите соби вклучуваат мини бар, клима уреди, дирекна телефонска линија, интернет, кабловска телевизија.
Забелешка: *цените се дадени за соба дневно *во цената е вклучен појадок шведска маса
- Еднокреветна соба €40
- Двокреветна соба €50
- Двокреветна соба (со поглед на езеро) €60
- Апартман (со поглед на езеро) € 110
- Де лукс апартман (со поглед на езеро) €150