Хотел Арка
 
     
Хотелот Арка има 24 соби и 2 Апартмани опремени со: ТВ, мини бар, светло со далечинска контрола, климатизирани, директна линија/интернет, собно послужување.
Комплементарна конференциска мрежа со 3 соби.

Лоби бар: нуди различни пијалоци, ликери, коктели, интернационални чаеви и различни кафиња.

Пул бар: бар вдолж на покриен пливачки базен, сместен на 7-от кат, со прекрасен поглед на целиот град.
За гостите, хотелот Арка нуди сауна, џакузи, фитнес и безжичен интернет.
Отворен се 24 часа базенот за пливање и Бар-Сауна-Фитнес.