Хотел Гарден
 
     
Хотелот Гарден, новиот бисер на охридскиот туризам, е лоциран во атрактивната метрополитска област веднаш до Охридското Езеро и добро познатите Билјанини Извори. Изграден е по најнови стандарди, каде убавиот и луксузен амбиент го надополнуваат вашиот престој. Хотелот Гарден е вистински избор за деловни луѓе и патници со исклучителен вкус, кои знаат како да ја ценат елегантната атмосфера и локација. Може да уживате во удобниот амбиент и разновидните услуги, пропратени со синилото на езерото, и погледите кон извонредните стари градби кои се уникатни, а и антички симболи на стариот град.
Хотелот Гарден има 32 соби, кои вклучуваат 9 еднокреветни, 21 двокреветни и 2 делукс апартмани. Секој соба има сопствена тераса. Апартманите и поголемиот дел од собите се со поглед на езеро.
Секоја соба е опремена со:
- Високо квалитетен мебел
- Модерни тушеви со сите дополнителни санитарни додатоци, вентилатори и јакузи во апартманите
- Дирекна телефонска линија
- Безжична интернет конекција
- ЛЦД телевизори и кабловска телевизија
- Мини бар
- Климатизери со индивидуална контрола со систем за ладње и греење
- Аларм за итни случаи
- Противпожарен аларм
- Електронски брави
- Секој соба има сопствен сеф на рецепција