Хотел Тино
 
     
Хотелот Тино е нов, модерн и атрактивен хотел, со модерн стил и дизајниран да одговори на сите бизнис стандарди како и на желбите на нашите гости. Вистински дом далеку од вашиот дом.
Дојдете и ужувајте во убавината на Охридското Езеро и комодитетот и услугите на нашиот хотел. Ќе направиме се што можеме за да не запаметите.
Услуги: Хотелот Тино е опремен со комплетна техничка опрема за подтжување на конференции во конференциската соба со капацитет од 80 седишта.
Сопствен паркинг со камера. 24 часовно надгледување на објектот
Организирање посети на културно-историски места, тури со брод по езерото, скијање и кајакарство.
Во соработка со нуркачкиот клуб Амфора, за заинтересираните организираме нуркачки активности.
Изнајмување на мотори, скутери, велосипеди
Персоналот зборува повеќе јазици: англиски, германски, италијански, албански.