Вила Денариус
 
     
Сместен во мирна и тивка околина, на само 5 минути пешки од центарот на градот, на кеј Маршал Тито, вила Денариус ви ги нуди најдобрите можности да се одморите и удобно да се чувствувате. Беспрекорната услуга, пријатноста и гастрономските специјалитети ќе ви пружат незаборавни моменти. Вилата е опремена со лифт, кој ви стои на располагање кога се наоѓате во нашиот прекрасен панорама ресторан или во собите на погорните катови. На гостите можеме да им понудиме два ДВД плеери и еден лаптоп компјутер. Има паркинг простор пред вилата со капацитет од 10 возила резервирани за нашите гости. Дојдете и уживајте во нашата гостопримливост, врвен квалитет, услуги, и пријатно опкружување. Секогаш на ваше задоволство - вила Денариус!

Цените се:
Соба за две лица двокреветна соба 85€ (вон сезона €70)
апартман (соба со дневна соба) € 98 (вон сезона €85)
апартман ДЕ ЛУКС €150 (вон сезона €130)