Хотел Епинал
 
     
Хотелската забава и погодности ќе ги ве воодушеват и ќе ве поттикнат да останете малку подолго.
Опкружен од некои од најпознатите места во Битола овој прекрасен хотел е лоциран на главната улица Широк Сокак, 175 км од Скопскиот Аеродром, 180км од Солун и само 15км од грчката граница. Дали вашите планови вклучуваат состаноци, конвенции или забава, Хотелот Епинал може да ве смести со стил и да ви помогне со професионална, брза и погодна услуга нудејќи разновидни погодности.
Задоволството на муштериите е број еден приоритет и гостите уживаат во високо професионалната услуга со најтопло гостопримство и насмевка.
Секоја од 82 пространи, удобни соби во Хотелот Епинал е вкусно наместена со модерен мебел и целосно опремена да ги задоволи потрбите на модерниот патник: бања, клима уред, фен, радио, кабловска тв и директна телефонска линија.
Функционалните соби се идеални за важни состаноци и конференции, презентации, семинари, сезони на тренинзи. Хотелот ќе биде среќен да ви помага во сите аранжмани, секретарска помош, преведување и толкување, набавка на аудио визуелна помош и опрема за симултан превод.