Хотел Лебед
 
     
Хотелот Лебед е лоциран на самиот брег на Охридското Езеро близу до центарот на градот. Мал, но прекрасен хотел на само неколку минути пеш од сите настани но истовремено во најмирно опкружување. Со цел да ги задоволиме очекувањата на нашите муштерии секоја соба е опремена со мини бар, бежичен брз интернет, кабловска телевизија, клима уред, 24 часовна собна услуга и 24 часа обезбеден паркинг. Ресторанот што ве поканува да поминете вечер за паметење во домашен амбиент ќе го надмине вашите очекувања.