Вила Водно
 
     
Хотел ВИЛА ВОДНО
има еднокреветни и двокреветни соби, како и апартмани.

Сите соби се опремени со САТ ТВ, телефони, купатило, мини-бар, интернет (АДСЛ), безжична врска, и сите соби се климатизирани.
Хотел Вила Водно-Скопје, Република Македонија постои од 1999 год. Од кога ние сме во бизнисот сме имале многу гости од целиот свет.
Затоа, горди сме да кажеме дека овие гости повторно се враќаат и ја имаат докажано својата "лојалност".
Хотел Вила Водно е сместен на падините на планината Водно во резиденцијалната област на Скопје.
Лесно се наоѓа и е добро поврзан со сите делови на градот.

Цени на собите:
еднокреветна: 69ЕУР
двокреветна: 89ЕУР
апартман: 89ЕУР
дупли апартман: 109ЕУР