Проширете ги Вашите хоризонти
Искористете го нашето 15 годишно искуство. Богата понуда и многу нови можности за патување. Наша главна дестинација се балканските земји, но се разбира, нудиме и други дестинации ширум светот.

Информации на повеќе јазици;
Покрај на германски јазик, во ПАН МАК ТРАВЕЛ ќе бидете информирани и на англиски, македонски, српски, хрватски и бугарски јазик. На овој начин, не постојат пречки да стапите во контакт со нас.

Топ дестинации
 
Last minute flights

Наша последна понуда...

Дестинација          Авиокомпанија            Цена

Скопје Croatia Airlines од 35
Охрид Adria Airways од 169
Белград Jat Airways од 99
Загреб Croatia Airlines од 70
Сараево Croatia Airlines од 100
Љубљана Adria Airways од 155
Сплит Croatia Airlines од 90
Дубровник Croatia Airlines од 90
Подгорица Montenegro Airlines од 169
Приштина Croatia Airlines од 100
Софија Bulgaria Air од 95
Солун Olympic Airlines од 95

*Во цените не се вклучени аеродромските такси

   
         
   
         
   
     
   
     
       
  • sale replica chanel wallets